Maa-ainesalueet

Kallioalueet

Kalliokiveä käytetään yleisimmin maanteiden ja rautateiden rakennekerroksissa. Sitä käytetään myös asfalttipäällysteen ja betonin valmistuksen raaka-aineena. Kalliokivestä voidaan valmistaa myös erilaisia sepelilajikkeita, jotka soveltuvat mm. liukkaudentorjuntaan, pihojen pintamateriaaliksi, salaojituksiin sekä raidesepeliksi. Lohirannantien Maanrakennus Oy:llä on hallussaan luvitettuja kallioalueita ympäri Pohjois-Suomea.

Sora-alueet

Soraa käytetään yleisimmin teiden kunnostuksessa ja rakentamisessa. Se on myös erinomainen materiaali käytettäväksi rakennusten eristämisessä, betonin raaka-aineena, salaojituksissa ja täyttömateriaalina. Yrityksellämme on lukuisia luvitettuja sora-alueita ympäri Lappia.

Hiekka-alueet

Hiekka on kautta aikojen tunnettu erinomaisena rakennusmateriaalina. Sitä käytetään laajalti niin talonrakentamisessa kuin maanrakentamisessa. Hiekkaa voidaan käyttää mm. liukkaudentorjuntaan, betonin valmistuksessa ja valutöissä sekä maisemointitöissä. Meiltä löytyy myös luvitettuja hiekka-alueita kaikkiin tarpeisiinne.

Moreenialueet

Moreenia käytetään yleisimmin vallien rakentamisessa ja tien penkereissa. Löydätte valikoimastamme myös luvitettuja moreenialueita.

Lohirannantien Maanrakennus Oy

Pulkamontie 6, 96900 SAARENKYLÄ
Puh. 040 530 6914
lohimaa@pp.inet.fi